031.SchoolgebouwkleinNa een zeer succesvolle 1e reünie in 2009 en op verzoek van vele oud-leerlingen zal deze op zaterdag 11 oktober 2014 een vervolg gaan krijgen. De reünie is bedoeld voor alle oud-leerlingen van de voormalige openbare lagere school De Westdijk in Nieuw-Helvoet. Per deelnemer is één introducé van harte welkom. Oude klasgenoten en andere 'buurtgenoten’ treffen elkaar om met elkaar oude herinneringen op te halen en te delen. Dit gebeurt onder het genot van koffie of thee, een fingerfood buffetje en een drankje. Tijdens de reünie is er een fotovoorstelling te zien van oude schoolfoto’s en foto’s die gemaakt zijn tijdens de reünie in 2009. Bij vertrek ontvangen alle oud-leerlingen een herinnering aan deze reünie.

De reünie zal gehouden worden op zaterdag 11 oktober 2014

U bent van harte welkom van 14.00 uur tot 17.00 uur bij:

 

Partyfarm Steenbeek, Westdijk 45, 3222 ER  Hellevoetsluis, www.partyfarm.nl

De kosten voor deze reünie zijn € 12,50 per persoon. De kosten bestaan uit het gebruik van de locatie, de aankleding, koffie, en thee, het buffetje, de drankjes en de voorbereidingskosten van de reünie. Actuele en uitgebreide Informatie over de reünie vindt u op de website van een van onze commissieleden: www.a3vandervelde.nl

Wilt u weten wie zich al aangemeld heeft, klik dan op: Wie komt er op de reünie.
Als u nog vragen heeft over de reünie, dan kunt u hiervoor terecht bij de volgende personen:

- Ditta van Eijk-Trouw: 0181-314 798

- Wim Arkenbout: 06-150 718 68

- Adrie van der Velde: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Heeft u nog leuke foto’s uit uw schooltijd aan de Westdijk? Mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of neem ze mee naar de reünie.