FH

Stadsmuseum Hellevoetsluis is nu onderdeel van Fortresse Holland Openluchtmuseum Hellevoetsluis en krijgt binnen deze organisatie een nieuwe rol als 'Bezoekersdepot'. Binnenkort zal deze website niet meer beschikbaar zijn en zal je worden doorverwezen naar de website van Fortresse Holland. Wil je alvast meer over lezen het 'Bezoekersdepot'? Lees dan meer op de website van Fortresse Holland.

 

 

Logo VVBTD

 

P4000700 2Het is voor de Afdeling maritieme historie van de marinestaf een grote eer om het laatste van de zes gedenkboeken der adelborstenopleidingen te kunnen presenteren.Met dit boek zijn nu alle geregelde opleidingen tot marineofficier beschreven. De auteur, Schout-bij-nacht Klaassen heeft meer dan dertig jaar gewerkt om dit compleet te krijgen. Daarbij is een ware schat aan informatie verzameld, die in o.a. dit boek zijn verwerkt.
Dit boek vertelt een belangrijke bijdrage aan de geschiedenis van het onderwijs bij de marine, maar is ook een een onmisbare bron voor onderzoekers die iets over een bepaalde marineofficier wil weten of die bepaalde kenmerken van hget korps bestudeert.

 

Terug naar artikeloverzicht.

Kijk ook eens op de website van:  logo bezoek hellevoetsluis